Drie medisch en paramedisch specialisten met elkaar in gesprek

Wij zijn Isala

  1. Home
  2. Wij zijn Isala

Werken in Isala is werken in een bijzonder ziekenhuis. Bijzonder omdat we één van de grootste, meest vooruitstrevende ziekenhuizen van Nederland zijn. Met bijna 7000 collega’s, ziekenhuislocaties in Zwolle en Meppel en poliklinieken in Steenwijk, Kampen en Heerde. We bieden onze patiënten basiszorg én topklinische zorg. Daarnaast zijn we één van de elf traumacentra van Nederland. Maar misschien nog wel het meest bijzondere is de sfeer in Isala. We zijn groot zonder té groot aan te voelen.

Dit is Isala

  • We zijn met 6878 collega’s, waaronder 5720 vrouwen en 1158 mannen.
  • We werken gemiddeld 13 jaar bij Isala.
  • We beoefenen 475 verschillende functies.
  • In Isala zijn 1.245 bedden beschikbaar.
  • Er zijn 14 klinische operatiekamers en 6 dagbehandeling operatiekamers in Isala Zwolle.
    In Isala Meppel zijn 4 operatiekamers.
  • Samen met 7 andere innovatieve ziekenhuizen vormen we mProve.

Isala Zwolle

Isala Zwolle is onze hoofdlocatie. Hier bieden we onze patiënten meer dan basiszorg. In de topklinische functies, zoals hart- en neurochirurgie, autologe stamceltransplantaties, perinatologie en neonatologie meten we ons met academische ziekenhuizen. Daarnaast zijn we een erkend dialysecentrum en officieel aangewezen als traumacentrum voor Zwolle en omstreken.

Isala Zwolle is een uitdagende werkplek waar je je als arts, verpleegkundige of andere zorgverlener volop kunt ontwikkelen. Dat geldt trouwens niet alleen binnen de zorgverlenende functies. Ook als laborant, stafmedewerker, bestuurder, opleider, ICT’er, schoonmaker, talent of aanpakker kun je binnen Isala Zwolle volop je ei kwijt en bijdragen aan een ziekenhuis dat graag voorop loopt.

Hoofdingang van ziekenhuis Isala Zwolle

Isala Meppel

In Isala Meppel vindt naast acute basiszorg vooral planbare zorg plaats. Met als speerpunt de zorg voor de oudere patiënt. Hier werk je op een kleinere locatie met veel vertrouwde gezichten en korte lijnen om snel dingen te regelen. Tegelijkertijd ben je wel onderdeel van een topklinisch ziekenhuis met volop ontwikkelmogelijkheden.

Isala Meppel is één van de modernste en duurzaamste ziekenhuisgebouwen van Nederland. Dit nieuwe ziekenhuis (maart 2022) wordt een toonaangevend centrum voor ouderengeneeskunde. Nu nog bezoekt een kwart van de ouderen in Nederland zo’n drie à vier verschillende specialisten binnen een ziekenhuis. Wij geloven dat dit anders kan. Met zorg die we om de oudere patiënt heen bouwen. Onze insteek is daarbij niet ‘alles doen wat mogelijk is’, maar dat doen wat de patiënt echt meerwaarde oplevert. 

Hoofdingang van ziekenhuis Isala Meppel

Vind jouw droombaan bij Isala

In Isala kun je maar liefst 475 functies vervullen: van arts tot verpleegkundige, van schoonmaker tot contentspecialist, van operatieassistent tot applicatiebeheerder. Samen maken wij Isala. Wat wordt jouw nieuwe baan?

Onze vacatures

In Isala vind je vacatures voor dagelijks werk, maar ook voor stages, vrijwilligerswerk en vakantiewerk.

Vacatures

Job alert

Met Isala Job alert ontvang je dagelijks de vacatures waar jij naar zoekt in je mailbox. 

Job alert

Profiel aanmaken

Geen interessante vacature gevonden? Wij horen evengoed graag wat jij Isala te bieden hebt.

Profiel aanmaken