Twee medewerkers van het laboratorium in gesprek bij teststraat

Salaris en arbeidsvoorwaarden

  1. Home
  2. Wat bieden wij je?
  3. Salaris en arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden is het binnen Isala prima geregeld. Je krijgt een passend salaris, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. We bieden je een pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn en een fulltime werkweek telt in Isala 36 uur. Daarnaast mag je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een meerkeuzesysteem waarmee je zelf kiest wat bij jou past.

Vertel ons tijdens jouw sollicitatiegesprek ook vooral wat jij nodig hebt om je werk met plezier en bevlogenheid te doen. Aandacht voor een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk binnen Isala. Daar gaan we graag met je over in gesprek.

Een passend salaris

In Isala volgen we de Cao Ziekenhuizen. In welke schaal je wordt ingedeeld, hangt af van je functie en ervaring. Neem hieronder alvast een kijkje in je cao. Daar vind je ook de meest actuele salarisschalen. De digitale cao en Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten worden uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ).

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast de algemene arbeidsvoorwaarden zijn er de secundaire arbeidsvoorwaarden. Hieronder vallen binnen Isala een reiskostenvergoeding, pensioenopbouw en de opbouw van persoonlijke levensfase budget-uren (plb-uren).

Als medewerker van Isala bouw je naast je vakantie-uren ook plb-uren op. Dit laatste is een urenbudget dat je ontvangt en kan sparen. Je kunt deze uren inzetten wanneer jij daar, afhankelijk van je levensfase, behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld als je het even wat rustiger aan wilt doen, een lange reis wilt maken, een opleiding wilt volgen of … 

Flexibele arbeidsvoorwaarden

Isala kent ook flexibele arbeidsvoorwaarden. Waar je ze voor inzet, kun je met ons meerkeuzesysteem zelf bepalen. Via het meerkeuzesysteem ruil je een onderdeel van je basis arbeidsvoorwaardenpakket in voor iets anders. Zo kun je je brutosalaris, vakantiegeld, eindejaarsuitkering of plb-uren bijvoorbeeld via het meerkeuzesysteem inruilen voor een fiets of een laptop. Door gebruik te maken van het meerkeuzesysteem ontvang je een fiscaal voordeel.

Collectieve afspraken en personeelskortingen

Als medewerker van Isala profiteer je van aantrekkelijke kortingen. Zo heeft Isala collectieve afspraken met diverse (zorg)verzekeraars en financiële dienstverleners. Daarnaast krijg je, op vertoon van je personeelspas, korting bij verschillende bedrijven in de regio.

Een mooie balans tussen werk en privé

Aandacht voor een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk binnen Isala. Afhankelijk van je functie en je werkplek kun je die balans bewaren door flexibele werktijden, een parttime werkweek en de mogelijkheid om thuis te werken.

Solliciteer je op een functie binnen Isala? Voel je dan vrij met ons het gesprek aan te gaan over parttime werken en jouw toekomstwensen, bijvoorbeeld voor opleidingen of een vast contract. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Vertel ons wat voor jou belangrijk is.

Persoonlijke ontwikkeling

Binnen Isala stimuleren we medewerkers om zich continu te ontwikkelen. We investeren graag in onze medewerkers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder op pagina Doorgroeien en ontwikkelen.

Vind jouw droombaan bij Isala

In Isala kun je maar liefst 475 functies vervullen: van arts tot verpleegkundige, van schoonmaker tot contentspecialist, van operatieassistent tot applicatiebeheerder. Samen maken wij Isala. Wat wordt jouw nieuwe baan?

Onze vacatures

In Isala vind je vacatures voor dagelijks werk, maar ook voor stages, vrijwilligerswerk en vakantiewerk.

Vacatures

Job alert

Met Isala Job alert ontvang je dagelijks de vacatures waar jij naar zoekt in je mailbox. 

Job alert

Profiel aanmaken

Geen interessante vacature gevonden? Wij horen evengoed graag wat jij Isala te bieden hebt.

Profiel aanmaken