Man en vrouw zitten achter hun bureau met computers

Werk-privébalans

  1. Home
  2. Wat bieden wij je?
  3. Werk-privébalans

Hoe mooi ons werk in de zorg ook is; het leven bestaat uit meer dan werken. Een goede balans tussen werk en privé is dan ook belangrijk. Helemaal als je ook nog mantelzorger bent, een druk gezin hebt of ook tijd en ruimte voor andere werkzaamheden wilt hebben. Dat weten we binnen Isala maar al te goed. Net als het feit dat mensen in de zorg sneller aan een ander denken, dan aan tijd voor zichzelf. Juist daarom zorgen we binnen Isala extra goed voor onze medewerkers.

Hier mag je op rekenen:

  • Parttime werken is vaak mogelijk: werken in deeltijd is in veel functies mogelijk. We bespreken dit graag met je. Laat ons vooral weten wat jij prettig vindt.
  • Voor thuiswerken staan we open: opereren, patiënten verzorgen, schoonmaken; lang niet al het werk kan thuis gedaan worden. Maar waar het wel kan, mag een deel van je uren worden thuisgewerkt. Isala heeft een thuiswerkregeling (financiële vergoeding).
  • Zelfroosteren is op veel afdelingen de praktijk: werken op de dagen dat het jou uitkomt. En vrije dagen wanneer je ze nodig hebt. Bij Isala kan op veel afdelingen zelf geroosterd worden. En dat bevalt goed. De ervaring leert dat niet altijd ieders wens vervuld kan worden, maar heel vaak ook wel.
  • Je spaart een persoonlijk levensfasebewust budget: naast je vakantie-uren ontvang je plb-uren die je kunt inzetten om tijdelijk minder te werken, mantelzorg te verlenen, je bevallingsverlof te verlengen, een studie te volgen, een verre reis te maken of wat vaker vakantie op te nemen.
  • Jouw werkplezier nemen we serieus: binnen de gesprekken tussen jou en je leidinggevende is werkplezier een terugkerend thema. Alleen als jij lekker in je vel zit, kun je goed zijn in je werk en van betekenis zijn voor patiënten en collega’s. Samen met je leidinggevende stem je af wat jij nodig hebt om plezier in je werk te houden.

Sterk & fit

Elke dag het beste uit onszelf halen om zo onze patiënten de beste zorg te leveren. Dat vraagt veel van ons. Daarom biedt Isala alle medewerkers Sterk & fit aan. Binnen dit programma vind je korte workshops, interessante bijeenkomsten en praktische trainingen die jou helpen om gezond, fit (fysiek en mentaal) en bevlogen te blijven.

Vind jouw droombaan bij Isala

In Isala kun je maar liefst 475 functies vervullen: van arts tot verpleegkundige, van schoonmaker tot contentspecialist, van operatieassistent tot applicatiebeheerder. Samen maken wij Isala. Wat wordt jouw nieuwe baan?

Onze vacatures

In Isala vind je vacatures voor dagelijks werk, maar ook voor stages, vrijwilligerswerk en vakantiewerk.

Vacatures

Job alert

Met Isala Job alert ontvang je dagelijks de vacatures waar jij naar zoekt in je mailbox. 

Job alert

Profiel aanmaken

Geen interessante vacature gevonden? Wij horen evengoed graag wat jij Isala te bieden hebt.

Profiel aanmaken