Twee verpleegkundigen in een verpleegkamer bij een bed

Flexwerk

 1. Home
 2. Wat bieden wij je?
 3. Flexwerk

Verschillende afdelingen, flexibel werken, veel ervaring opdoen

I-Flex is het flexbureau van Isala. I-Flex biedt jou de kans om op flexibele basis op verschillende afdelingen binnen Isala te werken. Bijvoorbeeld om drukte op een afdeling op te vangen bij ziekte of vakanties. Of voor langere tijd op dezelfde afdeling als een vaste medewerker bijvoorbeeld met zwangerschapsverlof is. Flexwerken kan zowel in Isala Meppel als in Isala Zwolle en zowel in de directe patiëntenzorg als in de ondersteunende dienstverlening.

Je kunt als flexmedewerker aan de slag in de volgende functies:

 • algemeen verpleegkundige
 • service assistent
 • afdelings- of medisch secretaresse
 • doktersassistent

Wanneer past het flexwerken bij jou?

 • Je wilt niet volgens een vastgesteld rooster werken, maar plant graag zelf je diensten in volgens een digitaal planningssysteem.
 • Je houdt van de uitdaging om ingezet te kunnen worden op meerdere verpleegafdelingen in Isala Zwolle en Isala Meppel.
 • Je wilt jezelf ontwikkelen door ervaring op te doen op verschillende verpleegafdelingen.
 • Je wilt een poosje ervaring opdoen om te bepalen bij welk specialisme jouw toekomst ligt.
 • Het flexibel kunnen werken vind je belangrijker dan het werken in een vast team.

Jouw flexcontract

Wanneer je in dienst komt bij I-Flex krijg je een contract voor bepaalde tijd op basis van uren of nul-uren. De keuze hangt af van jouw ervaring, beschikbaarheid, wensen, inzetbaarheid en de vraag vanuit de afdelingen. Dit stemmen we graag met je af binnen een persoonlijk gesprek. Je salaris is conform de CAO Ziekenhuizen. Nadat je een tijd gewerkt hebt, evalueren we samen hoe het gaat. Dan bespreken we ook de mogelijkheden voor een contractverlenging.

Heb jij interesse om via I-Flex bij Isala te komen werken? Onze intercedenten vertellen je er graag meer over. Houd ook onze vacatures in de gaten. Of stel een job alert in, dan ontvang je een e-mail zodra er een vacature is die bij jouw wensen past. 

Contact

Als je vragen of opmerkingen hebt, horen we graag van je. Bel naar telefoonnummer 088 624 23 66 of kijk op onze contactpagina.

Ontdek de aantrekkingskracht van Isala

Werken in Isala is niet zomaar werken. We geven de beste medische zorg, maar we willen er ook voor mensen zijn. Met aandacht en medeleven. Daarom zoeken we collega’s die veel te ‘geven’ hebben en hun expertise, ervaringen, hoofd en hart meebrengen.

Werken in Isala is niet zomaar werken. We geven de beste medische zorg, maar we willen er ook voor mensen zijn. Met aandacht en medeleven. Daarom zoeken we collega’s die veel te ‘geven’ hebben en hun expertise, ervaringen, hoofd en hart meebrengen.

Vind jouw droombaan bij Isala

In Isala kun je maar liefst 475 functies vervullen: van arts tot verpleegkundige, van schoonmaker tot contentspecialist, van operatieassistent tot applicatiebeheerder. Samen maken wij Isala. Wat wordt jouw nieuwe baan?

Onze vacatures

In Isala vind je vacatures voor dagelijks werk, maar ook voor stages, vrijwilligerswerk en vakantiewerk.

Vacatures

Job alert

Met Isala Job alert ontvang je dagelijks de vacatures waar jij naar zoekt in je mailbox. 

Job alert

Profiel aanmaken

Geen interessante vacature gevonden? Wij horen evengoed graag wat jij Isala te bieden hebt.

Profiel aanmaken