Service assistent en schoonmaker staan in de keuken van een verpleegafdeling

Vakantiewerk

  1. Home
  2. Wat bieden wij je?
  3. Vakantiewerk

Jouw vakantie vier je bij Isala

Elke schoolvakantie hebben we in Isala plek voor energieke scholieren en studenten die het leuk vinden om in hun vakantie in ons ziekenhuis te werken. Zo kunnen onze eigen medewerkers ook genieten van een welverdiende vakantie.

We hebben vakantiebanen op veel verschillende plekken: op de administratie, de polikliniek, de verpleegafdeling, in de schoonmaak, logistiek of in de catering. Genoeg keuze dus om lekker aan de slag te gaan, geld te verdienen en tegelijkertijd veel te leren.

Salaris

Als vakantiekracht ontvang je maandelijks een salaris gebaseerd op het wettelijk minimumloon. Dit salaris hangt af van je leeftijd en het aantal uren dat je werkt. Hoe dit er voor jou uitziet, bespreken we persoonlijk met je. Wel even goed om te weten: aangezien een vakantiecontract is, krijg je je salaris een maand later uitbetaald.

Vind jouw interessante vakantiebaan

Ben je minimaal 15 jaar en vind je het leuk om in de schoolvakanties bij Isala te werken? Houd dan onze vacatures voor vakantiewerk in de gaten. Of stel een job alert in, zodat je een mailtje krijgt zodra er een leuke vakantievacature is.

Vind jouw droombaan bij Isala

In Isala kun je maar liefst 475 functies vervullen: van arts tot verpleegkundige, van schoonmaker tot contentspecialist, van operatieassistent tot applicatiebeheerder. Samen maken wij Isala. Wat wordt jouw nieuwe baan?

Onze vacatures

In Isala vind je vacatures voor dagelijks werk, maar ook voor stages, vrijwilligerswerk en vakantiewerk.

Vacatures

Job alert

Met Isala Job alert ontvang je dagelijks de vacatures waar jij naar zoekt in je mailbox. 

Job alert

Profiel aanmaken

Geen interessante vacature gevonden? Wij horen evengoed graag wat jij Isala te bieden hebt.

Profiel aanmaken