Twee verpleegkundigen lopen met een bloeddrukmeter door de gang

Opleidingsziekenhuis

  1. Home
  2. Wij zijn Isala
  3. Opleidingsziekenhuis

Isala heeft alles in huis

In Isala vinden we opleiden belangrijk én leuk. We zijn dan ook een trots lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ). We zijn betrokken bij meer dan 60 opleidingen, waaronder zorgopleidingen, medisch ondersteunende opleidingen en medische vervolgopleidingen. We hebben alles in huis: van thoraxchirurgie tot neurochirurgie, van nucleaire geneeskunde tot neonatologie. Dit maakt Isala tot het ideale ziekenhuis om als leerling, student, coassistent of arts-assistent je opleiding te volgen.

Goed om te weten: Vacatures voor opleidingsplaatsen staan in het overzicht met vacatures op deze site. Daarnaast vind je informatie over stageplaatsen, afstudeeropdrachten en opleidingen op de website van de Isala Academie.

De Isala Academie is de specialist in opleiden, trainen, onderzoek en innovatie voor alle medewerkers van Isala. Wij helpen je beter te worden in je werk, de laatste ontwikkelingen bij te houden, onderzoek te doen of persoonlijke vaardigheden aan te leren die je werk prettiger maken.

Voor basis- en vervolgopleidingen

Graag laten we je zien voor welke opleidingen je in Isala terecht kunt. Sta je aan het begin van je loopbaan, kijk dan bij de Verpleegkunde opleidingen, de Medische ondersteunende opleidingen of bij Basisarts (Geneeskunde) voor coassistenten.
Ben je al verpleegkundige en wil je je oriënteren op een vervolgstap, kijk dan bij de Verpleegkundige vervolgopleidingen.

Voor arts-assistenten

Als arts-assistent (niet in opleiding) kun je bij Isala ervaring opdoen. Wil je je specialiseren? Dan kun je bij Isala terecht voor vrijwel alle opleidingen tot medisch specialist. Wij zien opleiden als investeren in de toekomst en besteden daar veel tijd aan. We hebben een open cultuur, het contact met je opleider is laagdrempelig en je krijgt hulp bij onderzoek. Bekijk welke medische (vervolg)opleidingen Isala heeft.

Vind jouw droombaan bij Isala

In Isala kun je maar liefst 475 functies vervullen: van arts tot verpleegkundige, van schoonmaker tot contentspecialist, van operatieassistent tot applicatiebeheerder. Samen maken wij Isala. Wat wordt jouw nieuwe baan?

Onze vacatures

In Isala vind je vacatures voor dagelijks werk, maar ook voor stages, vrijwilligerswerk en vakantiewerk.

Vacatures

Job alert

Met Isala Job alert ontvang je dagelijks de vacatures waar jij naar zoekt in je mailbox. 

Job alert

Profiel aanmaken

Geen interessante vacature gevonden? Wij horen evengoed graag wat jij Isala te bieden hebt.

Profiel aanmaken