Hartfunctielaborant en secretaresse in gesprek

Hier staan we voor

 1. Home
 2. Wij zijn Isala
 3. Hier staan we voor

Wij geloven in de menselijke maat

In Isala geloven we in medische, technische en sociale zorginnovaties in combinatie met de menselijke maat. We beslissen niet voor de patiënt maar samen met de patiënt, we zijn koploper in connected care (zorg op afstand) en we voelen dat we een maatschappelijke verantwoording hebben. In Isala werken dan ook mensen die veel te geven hebben en hun expertise, ervaringen, hoofd en hart meebrengen.

Deze eigenschappen zitten in het DNA van alle Isala-medewerkers:

 • We nemen onze verantwoordelijkheid.
 • We willen de beste zijn in ons werk.
 • We werken vanuit compassie.
 • We blijven leren.
 • We zijn innovatief.
 • We werken samen en verbeteren elke dag.

Die menselijke maat mag je trouwens ook verwachten als medewerker. Want alleen als jij lekker in je vel zit, kun je goed zijn in je werk en betekenisvol zijn voor patiënten én collega’s. Binnen Isala hebben we daarom oog voor de balans tussen werk en privé. Ook hebben we een Sterk & Fit-programma om jou en je collega’s te helpen mentaal en fysiek vitaal te blijven. Lees meer over de koers van Isala in onze strategie.

Altijd ruimte om te verbeteren

Heb je binnen Isala een goed idee? Dan is de kans groot dat je daar de handen voor op elkaar krijgt. We geloven erin onze mensen goed op te leiden en de ruimte te geven om continu te verbeteren. Zowel individueel als binnen verbeterteams die knelpunten binnen de zorg in beeld brengen en oplossen. Dit doen we met continu verbeteren (Lean) als managementfilosofie en -aanpak. Zo maken we onze zorg steeds beter en daar zijn we trots op.

People, planet, profit

In maart 2022  heeft Isala in Meppel het eerste volledige elektrische (en dus gasloze) ziekenhuis van Nederland in gebruik genomen. Maar duurzaamheid binnen Isala gaat verder. Het gaat over people, profit en planet. Binnen Isala vormen deze 3P's de basis van maatschappelijk verantwoord ondernemen. We maken werk van duurzame inzetbaarheid van onze werknemers, dragen bij aan het beschikbaar houden van de zorg en gaan verspilling van materialen en energie tegen door een kritisch inkoopbeleid.

Isala tekende in 2019 de Greendeal 2.0. De 4 pijlers van de Greendeal 2.0 zijn:

 • Duurzaam vastgoed: CO2-emissiereductie.
 • Circulair en maatschappelijk verantwoord inkopen.
 • Minder medicijnresten in het water.
 • Gezonde werk- en leefomgeving voor personeel en patiënten.

Samen zijn wij Isala.

Vind jouw droombaan bij Isala

In Isala kun je maar liefst 475 functies vervullen: van arts tot verpleegkundige, van schoonmaker tot contentspecialist, van operatieassistent tot applicatiebeheerder. Samen maken wij Isala. Wat wordt jouw nieuwe baan?

Onze vacatures

In Isala vind je vacatures voor dagelijks werk, maar ook voor stages, vrijwilligerswerk en vakantiewerk.

Vacatures

Job alert

Met Isala Job alert ontvang je dagelijks de vacatures waar jij naar zoekt in je mailbox. 

Job alert

Profiel aanmaken

Geen interessante vacature gevonden? Wij horen evengoed graag wat jij Isala te bieden hebt.

Profiel aanmaken