Drie verpleegkundigen in gesprek op een verpleegafdeling

Job alert

  1. Home
  2. Solliciteren
  3. Job alert

Meld je aan voor onze job alert

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe vacatures bij Isala? Meld je aan voor de job alert. Een handige service waarmee je automatisch de vacatures, die passen bij jouw zoekopdracht, in je mailbox krijgt.

Hoe meld je je aan? Dat gaat heel simpel door een zoekprofiel aan te maken. In je profiel kun je één of meerdere functiecategorieën selecteren. Nieuwe vacatures die voldoen aan jouw zoekprofiel krijg je dagelijks per mail toegezonden.

En heb je je droombaan gevonden? Dan meld je je eenvoudig weer af. Dit kan onderaan elke e-mail die je via Job alert ontvangt.

Als jij je gegevens achterlaat op de website van IsalaWerkt worden deze in een database opgeslagen. Deze gegevens worden door ons zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. We doen er alles aan om jouw privégegevens ook echt privé te houden.

Als je je aanmeldt voor de job alert van Isala geef je ons toestemming dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in onze database. Wij verstrekken geen informatie aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn.

Als jij een job alert aanmaakt, dan worden je gegevens bewaard tot het moment dat jij je afmeldt. Voor meer informatie kun je onze disclaimer en sollicitatiecode lezen. Deze staan onderaan de website van IsalaWerkt.