Drie personen staan bij de liften te praten met elkaar

Onderzoek en innovatie

  1. Home
  2. Wij zijn Isala
  3. Onderzoek en innovatie

Zo gunstig is ons onderzoeksklimaat

Zonder onderzoek geen inzicht, geen ontdekkingen, geen vernieuwing en geen betere behandelingen. In Isala weten we dat onderzoek dé motor is achter onze zorg van morgen. Als onderzoeker krijg je in Isala dan ook de ruimte om de zorg van morgen vorm te geven. 

Waar dat uit blijkt?

  • Isala doet mee aan onderzoek vanuit de industrie, onderzoeksnetwerken, UMC’s en andere ziekenhuizen, maar initieert zelf ook veel onderzoek.
  • Gemiddeld zijn Isala-medewerkers bij meer dan 300 publicaties per jaar als auteur betrokken.
  • Specialisten van Isala kunnen onder de naam ‘Masterclass’ een halve dag in de week vrij maken voor het doen van onderzoek en het ontwikkelen van zorginnovaties.
  • Isala introduceerde als een van de eerste ziekenhuizen de functie van verpleegkundig onderzoeker. Zij combineren klinisch werk met wetenschappelijk onderzoek.
  • Onderzoekers (in de dop) krijgen in Isala ondersteuning van de afdeling Innovatie en Wetenschap (I&W). Dit team van epidemiologen, een statisticus, researchverpleegkundigen, een innovator en data-, kwaliteits- en projectmanagers helpt bij subsidieaanvragen en ontwikkelt onderzoeksprotocollen. Iedereen met een onderzoeksidee is bij I&W welkom. Zij verkopen geen nee. Integendeel, ze zijn altijd bereid om mee te denken.

De komende jaren legt het onderzoek in Isala zich vooral toe op zorginnovatie, het ontwikkelen van analysemethodes voor big data, verpleegkundig onderzoek en ondersteuning van waardegedreven zorg.

Lees meer over onderzoek in Isala.

Vind jouw droombaan bij Isala

In Isala kun je maar liefst 475 functies vervullen: van arts tot verpleegkundige, van schoonmaker tot contentspecialist, van operatieassistent tot applicatiebeheerder. Samen maken wij Isala. Wat wordt jouw nieuwe baan?

Onze vacatures

In Isala vind je vacatures voor dagelijks werk, maar ook voor stages, vrijwilligerswerk en vakantiewerk.

Vacatures

Job alert

Met Isala Job alert ontvang je dagelijks de vacatures waar jij naar zoekt in je mailbox. 

Job alert

Profiel aanmaken

Geen interessante vacature gevonden? Wij horen evengoed graag wat jij Isala te bieden hebt.

Profiel aanmaken