Twee vrijwilligers in de centrale hal van Isala Zwolle

Vrijwilligerswerk

  1. Home
  2. Wat bieden wij je?
  3. Vrijwilligerswerk

Als vrijwilliger beteken je echt iets voor je medemens

Isala zonder haar vrijwilligers zou een heel ander Isala zijn. Onze 400 vrijwilligers zorgen door heel het ziekenhuis voor net dat beetje extra dat onze patiënten nodig hebben. Als vrijwilliger van Isala beteken je echt iets voor je medemens.

Als vrijwilliger kun je in Isala aan de slag als:

  • Gastvrouw/-heer centrale ontvangst: Je verwelkomt patiënten en bezoekers, ontvangt ze en hebt oog voor ze als ze het ziekenhuis verlaten. In deze rol ben jij Isala’s visitekaartje. Je bent het gezicht van Isala en helpt patiënten en bezoekers waar het nodig is. Bijvoorbeeld bij het aanmelden bij de aanmeldzuil in de centrale hal of bij het vinden van de juiste polikliniek of verpleegafdeling.
  • Zorgvrijwilliger: Als vrijwilliger op de verpleegafdeling zorg je ervoor dat de patiënt het ‘ziek zijn’ even kan vergeten. Bijvoorbeeld door een praatje te maken. Ook kan er (in overleg met de verpleging) een wandeling worden gemaakt.
  • Chauffeur golfkar/shuttlebus: In Isala Zwolle zijn de afstanden voor sommige bezoekers best groot. Als chauffeur van de golfkar of de shuttlebus bied je patiënten en bezoekers die dat nodig hebben, vervoer van A naar B.
  • Kerkvrijwilliger: Als kerkvrijwilliger help je met het halen en brengen van patiënten naar de oecumenische viering op zondag.

Heb jij interesse om vrijwilliger bij Isala te worden? Neem dan voor meer informatie contact op met de leidinggevenden van Bureau Vrijwilligers. Ook kun je onze vacatures voor vrijwilligers in de gaten houden. Als je een job alert aanmaakt, krijg je persoonlijk een e-mail zodra er een vacature is.

Contact

Als je vragen of opmerkingen hebt, horen we graag van je. Bel naar 088 624 45 63 of kijk op onze contactpagina.

Vind jouw droombaan bij Isala

In Isala kun je maar liefst 475 functies vervullen: van arts tot verpleegkundige, van schoonmaker tot contentspecialist, van operatieassistent tot applicatiebeheerder. Samen maken wij Isala. Wat wordt jouw nieuwe baan?

Onze vacatures

In Isala vind je vacatures voor dagelijks werk, maar ook voor stages, vrijwilligerswerk en vakantiewerk.

Vacatures

Job alert

Met Isala Job alert ontvang je dagelijks de vacatures waar jij naar zoekt in je mailbox. 

Job alert

Profiel aanmaken

Geen interessante vacature gevonden? Wij horen evengoed graag wat jij Isala te bieden hebt.

Profiel aanmaken