ISALA

Binnen Isala is er de mogelijkheid om flexibel te werken. Dit kan bij jou passen wanneer je van afwisseling en uitdaging houdt en je je klinische blik wilt verbreden. Je werkt op verschillende momenten op verschillende afdelingen.

De vraag van een afdeling en het aanbod van flexibel personeel komt zowel op de locatie Zwolle als op de locatie Meppel samen in het flexbureau. Je kunt zowel in het primaire zorgproces aan het werk als in de ondersteunende dienstverlening.

Je kunt hierbij denken aan de volgende functies:

  • Algemeen verpleegkundige
  • Service assistent
  • Afdelings- of medisch secretaresse
  • Doktersassistent

Als flexmedewerker kun je op verschillende afdelingen van Isala ingezet worden. De reden van deze inzet is onder andere: ziekte van het vaste personeel, verhoogde productie of ondersteuning tijdens feestdagen en vakanties. Daarnaast is het mogelijk dat je voor langere tijd op een afdeling werkzaam bent, bijvoorbeeld ter vervanging van een zwangere medewerker.

Wanneer je in dienst komt bij het flexbureau krijg je in eerste instantie altijd een contract voor bepaalde tijd. Er wordt gewerkt met 0-uren contracten, uren contracten (24 uur) en min-max contracten (28-36 uur). De keuze voor een bepaald contract is afhankelijk van een aantal factoren zoals ervaring, beschikbaarheid, inzetbaarheid en de vraag vanuit de afdelingen. Dit wordt in een persoonlijk gesprek met jou besproken. De salarisinschaling is conform CAO ziekenhuizen. Na verloop van tijd zullen we met jou evalueren hoe het gaat en bespreken we of er mogelijkheden zijn voor een contractverlenging.

Wat verwachten we van een flexmedewerker? De minimale beschikbaarheid verschilt per functie. Deze vind je terug bij de betreffende vacature. Ook ben je beschikbaar voor alle diensten die  horen bij je functie, zowel doordeweeks, als in het weekend en tijdens de feestdagen en vakanties. Algemeen verpleegkundigen en service assistenten plannen in Zwolle d.m.v. ons digitale systeem hun eigen diensten in. In Meppel wordt er vooralsnog voor je gepland. We gaan er van uit dat je je verantwoordelijkheid als flexmedewerker neemt en breed inzetbaar bent. Tot slot is een goede bereikbaarheid essentieel. Voor de ad hoc vervanging zullen we je, op basis van de door jou ingevoerde beschikbaarheid, bellen om te komen werken.

Heb je interesse om via het flexbureau bij Isala te komen werken? Dan kun je voor meer informatie contact opnemen met één van onze intercedenten. Het is niet mogelijk om jezelf bij het flexbureau in te schrijven. Als we nieuwe medewerkers nodig hebben stellen we daarvoor een vacature. Deze vacatures staan in ons vacature overzicht vermeld. Als er geen vacatures op deze pagina staan, hebben wij ook geen vacatures beschikbaar. Wel kun je een job-alert aanmaken zodat je via jouw persoonlijke e-mail wordt geïnformeerd wanneer er zich een vacature voordoet die voldoet aan jouw wensen.

Heb je vragen? Stel deze gerust. Stuur ons bij voorkeur een e-mail. We nemen jouw e-mail zo spoedig mogelijk in behandeling. We zijn daarnaast ook telefonisch bereikbaar.

Locatie Zwolle

mailen naar i-flex.algemeen@isala.nl.

telefoonnummer (038) 424 23 66

Locatie Meppel

Mailen naar flexbureau@isala-diac.nl

Telefoonnummer (0522) 233 018