ISALA

Isala is constant in beweging. In onze organisatie ontstaan steeds nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook vinden we eigen verantwoordelijkheid en initiatief van onze medewerkers erg belangrijk. Die combinatie zorgt ervoor dat we veel aandacht hebben voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.

Stel, je komt in een van deze situaties: je hebt ondersteuning en kennis nodig voor je functie, je wilt je verder ontwikkelen om je ambities waar te maken of je functie is niet meer passend en je zoekt naar een alternatief. Dan kun je gebruikmaken van de volgende faciliteiten:

Opleidingen en trainingen

Voor jouw persoonlijke ontwikkeling kun je opleidingen, trainingen en cursussen volgen. Persoonlijke ontwikkeling is een gespreksonderwerp tijdens de resultaatgesprekken die met je worden gevoerd.

Centrum Loopbaan en Mobiliteit

Hier kun je terecht met loopbaanvragen, bijvoorbeeld na een gesprek met je leidinggevende over je persoonlijke ontwikkeling. Ook als je zelf de behoefte hebt naar je loopbaan te kijken, bijvoorbeeld omdat je je wilt ontwikkelen of dat je beter wilt aansluiten bij ontwikkelingen in de zorg ben je van harte welkom. Wij helpen je om op de toekomst voorbereid te zijn.

Leiderschaps- en Talentontwikkeling

Heb je een managementfunctie, dan bieden we een gedegen inwerkprogramma en uitgebreid ontwikkelprogramma. Binnen Isala hechten we veel waarde aan (lean)leiderschaps- en talentontwikkeling. Voor talentvolle medewerkers die door willen en kunnen groeien naar de functie van Operationeel leidinggevende, heeft Isala een talentprogramma. Gedurende een jaar word je opgeleid tot beginnend leidinggevende. Wil je weten hoe het programma wordt ervaren? Lees dan de blog van HenriĆ«t Boswijk.

Skillslab

In onze skillslabs in Isala oefenen medewerkers professionele handelingen en leren over de nieuwste ontwikkelingen in hun vak. Hiervoor organiseert het skillslab vaardigheidstrainingen. Zo kun je je werk goed en met plezier doen.