ISALA

Binnen Isala zijn 25 operatiekamers op drie verschillende afdelingen:

  • Klinische OK, locatie Zwolle
  • Behandelcentrum, locatie Zwolle
  • OK, locatie Meppel

De diversiteit van deze afdelingen maakt ons OK-complex tot een aantrekkelijke werkomgeving, waarbij iedere locatie zijn eigen charme en mogelijkheden heeft.
Beide ziekenhuizen liggen in een mooie natuurlijke woonomgeving, of je nu houdt van de stad, het water of de bossen, deze omgeving heeft van alles te bieden.

Om een beeld te schetsen van de mogelijkheden nemen we beide locaties even onder de loep.

Zwolle
Deze locatie kenmerkt zich door topklinische zorg en hoog complexe ingrepen.
Onder andere cardiopulmonale-, neuro- en robotchirurgie worden uitgevoerd op de veertien klinische OK’s. Er is sprake van een intensieve samenwerking met het Behandelcentrum, dat ook op deze locatie is gevestigd. Isala Zwolle behoort tot één van de traumacentra van Nederland. Hier komen jouw flexibiliteit, stressbestendigheid en vaardigheden goed tot hun recht.

Meppel
In Meppel bevinden zich vijf OK’s waar alle disciplines uitgevoerd worden behalve, cardiopulmonale-, intracraniale- en kaakchirurgie. Door de kleinschaligheid van deze locatie zijn er korte lijnen tussen artsen en assistenten wat zorgt voor een sfeervolle en professionele samenwerking. Als operatieassistent op locatie Meppel ben je allround, waardoor je met vrijwel alle facetten van je vakgebied in aanraking komt, want de diversiteit is groot. Door de kleinschaligheid wordt ook daadwerkelijk assistentiewerk tijdens de OK van je verwacht, wat het werken op de Meppelse locatie extra leuk en uitdagend maakt.

Meer lezen over werken op de OK? Lees de blogs van onze medewerkers.