ISALA

Wil jij jouw klinische blik verbreden? Hou jij van afwisseling en uitdaging? Wil jij op basis van de door jou ingevoerde beschikbaarheid zelf je rooster samenstellen?

I-Flex is het flexbureau van Isala. I-Flex biedt jou de kans om op flexibele basis bij diverse afdelingen van Isala te werken.

De (ad-hoc)vraag van een afdeling en het aanbod van flexibel personeel van zowel de locaties Meppel als Zwolle komen samen bij I-Flex. Via I-Flex is het mogelijk om zowel in de directe patiëntenzorg als in de ondersteunende dienstverlening aan het werk te gaan.

Je kunt als flexmedewerker aan de slag in de volgende functies:

  • Algemeen verpleegkundige
  • Service assistent
  • Afdelings- of medisch secretaresse
  • Doktersassistent

De reden voor extra vraag naar flexmedewerkers is onder andere: ziekte van het vaste personeel, verhoogde werkdruk, projectmatige inzet of ondersteuning tijdens feestdagen en vakanties. Daarnaast is het ook mogelijk om via I-Flex voor een langere periode op één afdeling te werken, bijvoorbeeld ter vervanging van een vaste medewerker die met zwangerschapsverlof is.

Wanneer je in dienst komt bij I-Flex krijg je in eerste instantie altijd een contract voor bepaalde tijd. Er wordt gewerkt met zowel 0-urencontracten, urencontracten (24 uur) als min-max contracten (16-32 of 28-36 uur). De keuze voor een bepaald contract is afhankelijk van een aantal factoren zoals ervaring, beschikbaarheid, wensen, inzetbaarheid en de vraag vanuit de afdelingen. Dit wordt in een persoonlijk gesprek met jou besproken. De salarisinschaling geschiedt altijd conform de CAO Ziekenhuizen. Na verloop van tijd zullen we met jou evalueren hoe het gaat en bespreken we of er mogelijkheden zijn voor een contractverlenging.

Wij verwachten van jou:

  • Minimale beschikbare uren volgens vacaturetekst;
  • Een enthousiaste en flexibele instelling;
  • Een professionele werkhouding;
  • Beschikbaarheid voor alle diensten die horen bij de functie, zowel doordeweeks als in het weekend en tijdens feestdagen en vakanties. Algemeen verpleegkundigen en service assistenten kunnen zelf hun eigen diensten inplannen in het digitale systeem, waarop ze ook thuis kunnen inloggen. De diensten in Meppel worden vooralsnog voor je gepland;
  • Een goede bereikbaarheid. Dat vinden wij essentieel, zeker als we snel een dienst moeten invullen. We kunnen je ad-hoc, op basis van de door jou ingevoerde beschikbaarheid, benaderen om extra diensten te komen werken.

Heb jij interesse om via I-Flex bij Isala te komen werken? Dan kun je voor meer informatie contact opnemen met één van onze intercedenten. Als we nieuwe medewerkers nodig hebben, stellen we daarvoor een vacature. Deze vacatures staan vermeld in het vacature overzicht. Het is ook mogelijk om hier een jobalert aan te maken, zodat je via jouw persoonlijke e-mail wordt geïnformeerd wanneer er zich een vacature voordoet die aansluit bij jouw wensen.

Als je vragen of opmerkingen hebt, horen we dit uiteraard graag. Stuur ons bij voorkeur een e-mail naar i-flex@isala.nl. We nemen jouw e-mail zo spoedig mogelijk in behandeling. We zijn daarnaast ook telefonisch te bereiken via (038) 424 23 66.