IC verpleegkundige in opleiding

Onze carrièrecafé's: mis ze niet

  1. Home
  2. Solliciteren
  3. Onze carrièrecafé's: mis ze niet

Zoveel mogelijkheden, zoveel opleidingen en zoveel kanten die je op kunt in de zorg. Wil je weten hoe het is om bij Isala te werken? Meld je dan aan voor één van onze carrièrecafé's.

  
Woensdag 1 juni 2022

Carrièrecafé Acute zorg opleidingen

Dit carrièrecafé geeft jou een inkijkje in de opleiding tot cardiaccareverpleegkundige, intensivecareverpleegkundige, mediumcareverpleegkundige, recoveryverpleegkundige en spoedeisendehulpverpleegkundige. Je kunt praten met collega’s die al werken in de acute zorg. Meer informatie en aanmelden.

 

Woensdag 8 juni 2022

Online carrièrecafé: Ontdek welke loopbaan bij jou past!

De zorg heeft zovéél mogelijkheden. Zit jij nog op je plek? Of ben je juist op zoek naar een opleiding of ander werk? Maak kennis met Icare, Noorderboog en Isala tijdens het Online carrièrecafé op woensdagavond 8 juni. Meer informatie en aanmelden.

 

Donderdag 23 juni 2022

Carrièrecafé OK/Anesthesie opleidingen

Dit carrièrecafé geeft jou een inkijkje in de opleiding tot operatieassistent en anesthesiemedewerker. En van wie kun je nou beter horen hoe het echt is, dan je (toekomstige) collega’s? Meer informatie en aanmelden.

Vind jouw droombaan bij Isala

In Isala kun je maar liefst 475 functies vervullen: van arts tot verpleegkundige, van schoonmaker tot contentspecialist, van operatieassistent tot applicatiebeheerder. Samen maken we Isala. Wat wordt jouw nieuwe baan?

Onze vacatures

In Isala vind je vacatures voor dagelijks werk, maar ook voor stages, vrijwilligerswerk en vakantiewerk.

Vacatures

Job alert

Met Isala Job alert ontvang je dagelijks de vacatures waar jij naar zoekt in je mailbox. 

Job alert

Profiel aanmaken

Geen interessante vacature gevonden? Wij horen evengoed graag wat jij Isala te bieden hebt.

Profiel aanmaken