Vrouw en man met koffie in de espressobar van Isala Zwolle

Werken als leidinggevende of manager bij Isala

  1. Home
  2. Wat bieden wij je?
  3. Werken als leidinggevende

Samen maken wij Isala. Om dit te kunnen bereiken spelen de talenten en kwaliteiten van de mensen die in Isala werken een cruciale rol, want de mensen maken het verschil. Goede leidinggevenden hebben hierbij een sleutelrol. Enerzijds om de organisatieontwikkeling een impuls te geven, anderzijds om de vertaalslag te maken van het management naar de werkvloer en de medewerkers te coachen en te faciliteren in hun werk voor de patiënt. Met hart en ziel, elke dag weer.

Is dit jouw droombaan?

Onze 7000 medewerkers staan dag in dag uit klaar om onze patiënten de beste zorg te bieden. Om te borgen dat we onze zorg ook in de toekomst kunnen blijven aanbieden, wil Isala de beste en meest aantrekkelijke werkgever en opleider zijn. Goed leiderschap draagt daaraan bij. Daarom zijn wij voor onze locaties in Zwolle en Meppel regelmatig op zoek naar ambitieuze, resultaatgerichte en daadkrachtige collega’s, die het niet schuwen om knopen door te hakken als dit nodig is.

Heb je interesse?

Ben jij die ervaren leidinggevende of heb je de ambitie die te worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Ellen Tärre, HR specialist arbeidsmarkt. Zij kijkt graag samen met jou of er mogelijkheden zijn voor deze uitdagende functie in ons mooie ziekenhuis (T  06 103 603 99 / E  isalawerkt@isala.nl).

Huidige vacatures

Vind jouw droombaan bij Isala

In Isala kun je maar liefst 475 functies vervullen: van arts tot verpleegkundige, van schoonmaker tot contentspecialist, van operatieassistent tot applicatiebeheerder. Samen maken wij Isala. Wat wordt jouw nieuwe baan?

Onze vacatures

In Isala vind je vacatures voor dagelijks werk, maar ook voor stages, vrijwilligerswerk en vakantiewerk.

Vacatures

Job alert

Met Isala Job alert ontvang je dagelijks de vacatures waar jij naar zoekt in je mailbox. 

Job alert

Profiel aanmaken

Geen interessante vacature gevonden? Wij horen evengoed graag wat jij Isala te bieden hebt.

Profiel aanmaken