ISALA

CAO en arbeidsvoorwaarden

Werken bij Isala is in alle opzichten bevredigend. Je werkt met hart voor mensen. Daarom hebben we als werkgever zelf ook hart voor onze mensen. We doen er alles aan om voor onze medewerkers een prettig werkklimaat te creëren. Daarbij hoort behalve een goed salaris ook een gezond pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Binnen Isala gelden de volgende collectieve arbeidsovereenkomsten:

Tot de arbeidsvoorwaarden behoren niet alleen de primaire arbeidsvoorwaarden zoals het salaris, het aantal vakantiedagen en het pensioen; ook secundaire (en tertiaire) arbeidsvoorwaarden zoals scholing, een uitgebreid aanbod vanuit het meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden en collectieve afspraken met diverse (zorg)verzekeraars vallen hieronder.  Daarnaast krijg je, op vertoon van je personeelspas korting bij verschillende bedrijven in de regio.

 Personeelsvoorzieningen

Isala biedt de volgende personeelsvoorzieningen:

Personeelsvereniging

De medewerkers van Isala zijn, behalve voor de patiënt, ook voor elkaar actief. Personeelsvereniging Isala is een actieve vereniging 'van medewerkers voor medewerkers' die steeds verschillende activiteiten organiseert, zoals creatieve workshops, sportieve evenementen, excursies/meerdaagse reizen, concert- en musicalbezoek.

Sterk en Fit

Sterk en Fit is een programma waarmee je actief  kunt werken aan je duurzame inzetbaarheid waardoor je gezond, competent en met plezier je werk kunt blijven doen. Het programma bestaat uit trainingen en workshops die betrekking hebben op  fysiek fit zijn en blijven, mentaal sterk zijn en blijven en op je loopbaan. Bijvoorbeeld: mindfulness, aikido, leefstijladvies of een workshop Werk & Gezin.

Bibliotheek

Isala heeft een medische bibliotheek waar je (vak)literatuur kunt lezen en lenen.

Restaurant

Voor medewerkers is er op de locatie in Zwolle een personeelsrestaurant met elke dag vers gemaakte broodjes, salades en sapjes en dagelijks een ander menu. Op de locatie in Meppel is er een personeelsrestaurant met een basisassortiment. Om het assortiment afwisselend te houden worden er dagelijks wisselende producten aangeboden.