ISALA

Corona: aanbieden van hulp

Tijdelijk helpen in ons ziekenhuis?

We ontvangen heel veel berichten van mensen die onze medewerkers en vrijwilligers willen ondersteunen. Dit vinden we hartverwarmend! 

Door het annuleren van geplande, niet-acute zorg zijn we voorlopig nog in staat om al het ondersteunende werk zelf goed op te vangen.

We hebben inmiddels voldoende reacties van mensen die bij willen springen in ons ziekenhuis. Zodra we de extra hulp in kunnen zetten, nemen we direct contact op met mensen van wie we reeds een aanmeldformulier hebben ontvangen. 

Het is niet meer mogelijk om je nog aan te melden. Om de medewerkers van Isala niet onnodig te belasten, verzoeken we je vriendelijk, doch dringend om geen contact meer via de telefoon, mail of contactformulier op te nemen voor aanbod van niet-verpleegkundige hulp. 

Welke hulp kunnen we nog wel gebruiken? Meld je hiervoor aan via onderstaande link(en):

Tijdelijke (gespecialiseerde) verpleegkundigen coronacrisis

 

Coassistenten van Isala kunnen contact opnemen met Bureau Onderwijs Coassistenten van de Isala Academie.

 

Contact via het contactformulier

Wil je graag dat wij contact met je opnemen over werken bij Isala of over een vacature? Vul onderstaande velden in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Voor een open sollicitatie kun je gebruik maken van het open sollicitatieformulier.

Solliciteren naar een stageplaats in Isala kan via de website van de Isala Academie.

Vragen en informatie m.b.t. opleidingen in Isala kan via de website van de Isala Academie.

Wil je tijdelijke hulp aanbieden i.v.m. de coronacrisis, verzijwzen we je graag naar de informatie bovenaan deze pagina en verzoeken we je vriendelijk, doch dringend hiervoor niet het contactformulier te gebruiken. 

Voor overige vragen kun je onderstaand contactformulier gebruiken.