ISALA

Overweeg jij een nieuwe werkomgeving? Ben jij een (bijna) gediplomeerd (gespecialiseerd) verpleegkundige en wil je je oriënteren op de mogelijkheden die wij voor jou hebben? Laat je inspireren tijdens onze Carrièrecafé's!

Meerdere keren per jaar organiseren we Carrièrecafé's. Dit jaar staan de volgende Carrièrecafé's 2020:

23-04-2020 16.00 - 18.00 uur: GEANNULEERD Carrièrecafé Meppel 
11-05-2020   16.00 - 18.00 uur: GEANNULEERD Carrièrecafé speerpunt Acute As
06-10-2020 16.00 - 18.00 uur: GEANNULEERD Carrièrecafé beschouwend


Isala neemt maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. Het annuleren van de geplande Carrièrecafés  is zo'n maatregel. Wij danken voor je begrip hiervoor. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij je naar: www.isala.nl/coronavirus.
 

De Carrièrecafé's starten met een welkomstwoord door één van de managers, waarin we aandacht besteden aan wie we zijn, wat we doen en hoe we er voor de patiënt willen zijn. In het café ontmoet je alle mogelijke professionals die werkzaam zijn op de verschillende afdelingen binnen de organiserende specialismen. Zij kunnen al jouw vragen beantwoorden en je alles vertellen over hun vak, hun afdeling, de sfeer, opleidingsmogelijkheden en over hun eigen carrièrepad. Verder is het mogelijk een rondleiding te volgen.

Kortom: je ontdekt wat we jou in Isala te bieden hebben en welke stappen je kunt zetten om bepaalde functies in de zorg te bereiken. Je ontmoet professionals die jou graag als collega verwelkomen.

Aanmelden

Aanmelden kan via carrierecafe@isala.nl o.v.v. Carrièrecafé Snijdend, Carrièrecafé speerpunt Acute As of Carrièrecafé Beschouwend. Laat daarbij je naam en telefoonnummer achter en vermeld er bij welke opleiding je nu doet of hebt afgerond.

Kijk voor algemene informatie over werken bij Isala op onze jobsite.
Wil je meer weten over onze zorg? Kijk dan op de algemene website van Isala.

*Bij dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer je aan dit evenement deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.