ISALA

Maandag 14 januari van 16:00 uur tot 19:00 uur, Isala, Zwolle
Dr. van Heesweg 2, hoofdgebouw V (tweede verdieping)

Overweeg jij een nieuwe werkomgeving? Ben jij een (bijna) gediplomeerd (gespecialiseerd) verpleegkundige en wil je je oriënteren op de mogelijkheden die wij voor jou hebben binnen twee van onze speerpunten? Laat je inspireren tijdens het Carrièrecafé!

Kom naar het Carrièrecafé op 14 januari 2019

We starten met een welkomstwoord door één van de managers, waarin we aandacht besteden aan wie we zijn, wat we doen en hoe we er voor de patiënt willen zijn. In het café ontmoet je alle mogelijke professionals die werkzaam zijn op de verschillende afdelingen binnen de speerpunten. Zij kunnen al jouw vragen beantwoorden en je alles kunnen vertellen over hun vak, hun afdeling, de sfeer, opleidingsmogelijkheden en hoe hun eigen carrière pad is gelopen.

Verder kun je in kleine groepjes mee op ‘patiëntenroute’. Hierbij kruip je als het ware in de huid van de patiënt en diens pad door het ziekenhuis. Er zijn verschillende routes vormgegeven.

Kortom: je ontdekt wat we jou in Isala te bieden hebben en welke stappen je kunt zetten om bepaalde functies in de zorg te bereiken. Je ontmoet professionals die jou graag als collega verwelkomen.

Voor het Carrièrecafé van januari kun je je tot 9 januari 2019 aanmelden via carrierecafe@isala.nl o.v.v. januari 2019. Laat daarbij je naam en telefoonnummer achter en vermeld er bij welke opleiding je nu doet of hebt afgerond. Je ontvangt vervolgens een bevestiging en praktische informatie.

Het Carrièrecafé is bedoeld voor (bijna) gediplomeerd (gespecialiseerd) verpleegkundigen en verpleegkundigen met een specialisatie die aansluit bij oncologie of gynaecologie/kinderverpleging.

Kijk voor algemene informatie over werken bij Isala op onze jobsite.
Wil je meer weten over onze zorg? Kijk dan op de algemene website van Isala.