ISALA

Overweeg jij een nieuwe werkomgeving? Ben jij een (bijna) gediplomeerd (gespecialiseerd) verpleegkundige en wil je je oriënteren op de mogelijkheden die wij voor jou hebben ? Laat je inspireren tijdens onze Carrièrecafé's!

Meerdere keren per jaar organiseren we Carrièrecafé's. In 2018 waren dit o.a. het Isala Hartcentrum, de snijdende afdelingen en de chirurgische afdelingen. In januari 2019 is het eerste Carrièrecafé georganiseerd door Isala Oncologisch centrum en Isala Vrouw-kindcentrum. Maar er volgen er meer. De precieze data worden binnenkort gecommuniceerd.

De Carrièrecafé's starten met een welkomstwoord door één van de managers, waarin we aandacht besteden aan wie we zijn, wat we doen en hoe we er voor de patiënt willen zijn. In het café ontmoet je alle mogelijke professionals die werkzaam zijn op de verschillende afdelingen binnen de bovengenoemde specialismen. Zij kunnen al jouw vragen beantwoorden en je alles kunnen vertellen over hun vak, hun afdeling, de sfeer, opleidingsmogelijkheden en hoe hun eigen carrière pad is gelopen.Verder kun je in kleine groepjes mee op ‘patiëntenroute’. Hierbij kruip je als het ware in de huid van de patiënt en diens pad door het ziekenhuis. Er zijn verschillende routes vormgegeven.

Kortom: je ontdekt wat we jou in Isala te bieden hebben en welke stappen je kunt zetten om bepaalde functies in de zorg te bereiken. Je ontmoet professionals die jou graag als collega verwelkomen.

Kijk voor algemene informatie over werken bij Isala op onze jobsite.
Wil je meer weten over onze zorg? Kijk dan op de algemene website van Isala.