ISALA

Overweeg jij een nieuwe werkomgeving? Ben jij een (bijna) gediplomeerd (gespecialiseerd) verpleegkundige en wil je je oriënteren op de mogelijkheden die wij voor jou hebben ? Laat je inspireren tijdens onze Carrièrecafé's!

Meerdere keren per jaar organiseren we Carrièrecafé's. In januari 2019 is het eerste Carrièrecafé georganiseerd door Isala Oncologisch centrum en Isala Vrouw-kindcentrum, in mei volgde het Carrièrecafé georganiseerd door de chirurgische afdelingen en in juni het Carrièrecafé georganiseerd door Kindergeneeskunde, Neonatologie en de beschouwende afdelingen. In september hebben we de reeks afgesloten met een café van het Hartcentrum, de OK en de IC.

De Carrièrecafé's starten met een welkomstwoord door één van de managers, waarin we aandacht besteden aan wie we zijn, wat we doen en hoe we er voor de patiënt willen zijn. In het café ontmoet je alle mogelijke professionals die werkzaam zijn op de verschillende afdelingen binnen de organiserende specialismen. Zij kunnen al jouw vragen beantwoorden en je alles vertellen over hun vak, hun afdeling, de sfeer, opleidingsmogelijkheden en over hun eigen carrièrepad. Verder is het mogelijk een rondleiding te volgen.

Kortom: je ontdekt wat we jou in Isala te bieden hebben en welke stappen je kunt zetten om bepaalde functies in de zorg te bereiken. Je ontmoet professionals die jou graag als collega verwelkomen.

We hopen voor het einde van het jaar de data van de Carrièrecafé's die we in 2020 zullen organiseren hier kenbaar te kunnen maken.

Kijk voor algemene informatie over werken bij Isala op onze jobsite.
Wil je meer weten over onze zorg? Kijk dan op de algemene website van Isala.

*Bij dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer je aan dit evenement deelneemt, geef je de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar je op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden.