ISALA

Dinsdag 17 april 2018 van 16:00 uur tot 19:00 uur, Isala, Zwolle
Dr. van Heesweg 2, hoofdgebouw V (tweede verdieping)

Overweeg jij een nieuwe werkomgeving? Wil je je ontwikkelen naar een specialistische baan als verpleegkundige of aanverwant beroep in de hartzorg? Dan is het goed om te ontdekken wat er mogelijk is. Laat je inspireren tijdens het Isala Hartcentrum Carrièrecafé voor alle functies in de hartzorg.

Kom naar het Carrièrecafé op 17 april 2018

We starten met een introductie op de hartzorg: dit is wat we doen, dit is hoe we er voor de patiënt willen zijn, en wat wil jij vandaag eigenlijk ontdekken?
In het café vind je vervolgens alle mogelijke professionals die jou kunnen vertellen over hun vak, hun afdeling, opleidingsmogelijkheden, hun eigen carrièrepad, de cultuur en de werkomgeving. Ook zijn er voorbeelden te zien van technieken in de praktijk. Daarnaast kun je in kleine groepjes mee met:

  • een bezoek aan de Eerste hartlonghulp, de Hartbewaking (CCU) en ons team Chance@home
  • een bezoek naar de Intensive care

Kortom: je ontdekt wat we jou in het Hartcentrum en op de IC en OK te bieden hebben en welke stappen je kunt zetten om bepaalde functies in de hartzorg te bereiken. Je ontmoet professionals die jou graag als collega verwelkomen. Kijk onderaan deze pagina hoe je je aanmeldt.

Zet bij ons je volgende stap

Isala Hartcentrum is een plek met een scala aan carrièremogelijkheden, waar je je ook verder kunt scholen op weg naar je droomfunctie. Op de Eerste hartlonghulp, de Hartbewaking (CCU), de IC, de OK, de Hartcatheterisatiekamer, of de Functieafdeling: overal zijn functies in en rondom de zorg voor hartpatiënten. En ook buiten de kliniek, want vanuit ons Harthuis bieden wij e-health oplossingen en specialistische ziekenhuiszorg aan de patiënt terwijl deze gewoon thuis is. In de toekomst gaat dit flink groeien, dus hier liggen kansen. Een dynamischer plek dan Isala Hartcentrum om de volgende stap te zetten in jouw loopbaan is er eigenlijk niet.

Lees meer over Isala Hartcentrum.

Voor het carrièrecafé van Isala Hartcentrum kun je je tot 10 april 2018 aanmelden via carrierecafe@isala.nl. Laat je naam en telefoonnummer achter en vermeld er even bij wat je nu doet. Je ontvangt vervolgens een bevestiging en praktische informatie.

Het carrièrecafé van Isala Hartcentrum is bedoeld voor (gespecialiseerd) verpleegkundigen en aanverwante beroepen in de hartzorg.

Op 24 mei 2018 organiseren de chirurgische afdelingen een carrièrecafé voor (aankomend) verpleegkundigen en op 27 september 2018 volgt een café waar we het werken binnen Oncologisch centrum belichten. De cafés starten om 16 uur en duren tot 19 uur. Meer informatie volgt t.z.t. op deze pagina. 

Aanmelden kan via carrierecafe@isala.nl We horen graag even naar welk café je komt en laat daarbij je naam en telefoonnummer achter en vermeld er even bij welke opleiding je nu doet of hebt afgerond.

Kijk voor algemene informatie over werken bij Isala op onze jobsite.

Wil je meer weten over onze zorg? Kijk dan op de algemene website van Isala.